Om Lisbeth

Lisbeth Larsson - EfB English for Business

Hej!

Det är jag som är Lisbeth Larsson-Chaney. Jag är född i Sverige men har bott och arbetat utomlands i många år. I Australien (mitt andra hemland) tillbringade jag mer än 25 år men också några år i Frankrike, Slovenien och Hongkong, innan jag flyttade tillbaka till Sverige.

I Australien arbetade jag med marknadsföring, försäljning, administration och företagsledning inom olika branscher och har därför praktisk erfarenhet på olika nivåer inom flera företag.

I Sydney startade jag och drev IIT Training Pty Ltd, ett kursföretag specialiserat på utbildning inom IT branschen. Med fokus på kvalitet och god kundservice klarade vi oss bra i den knivhårda konkurrensen bland annat genom att vara lyhörda för våra kunders önskemål och behov.

I Frankrike och Slovenien undervisade jag i allmän- och affärsengelska. Det var en fantastisk tid och jag hade väldigt god kontakt med mina elever.

En speciell hälsning från den tiden har följt med mig sedan dess. Den kom från en elev i Frankrike som var mer än nöjd med utbildningen:

“Lisbeth, Lisbeth …….. Lisbeth!!! How can I tell you that with simple words … (I probably cannot) … THANK YOU VERY MUCH FOR ALL YOUR EFFORTS, tidying up my mind was certainly not an easy task but you managed that perfectly! It was a profitable experience and not so disagreeable … thanks again for your smile and your good mood.”

Det viktigaste är inte att ha korrekt grammatik utan att våga prata. Det jag jobbar med och tydligen lyckas bra med är att skapa en trygg miljö som får mina elever att slappna av, även de som till att börja med inte vill prata av rädsla för att göra misstag. Varje gång jag ser en elev komma förbi spärren och börja prata blir jag mycket nöjd!

Jag hjälper gärna dig att förbättra din engelska – för mer information, välkommen att kontakta mig på telefon 0760 29 84 08 eller mail på efb@efb-training.se.

English for Business - English